Känner mig så himla duktig på att blogga nuförtiden. Men känns inte som jag har något att skriva om. 

Sist jag skrev var vi på tävling i Skellefteå, den gick inte alls bra. Ingen utav dagarna. Vi strök oss ifrån det sista loppet då vår hund var helt otaggad av agilityn. Så vi beslöt oss för att åka hemåt. 

Men den här helgen har varit händelserik, även om jag bara pratar om lördagen. Kring 12 på lördagen åkte vi till Alex och Linus. För vi skulle vara hos dom innan vi skulle iväg och käka middag. Samt åka vidare mot Melodifestivalen som var i Ö-vik. 
Alex och Linus hade bokat bord på 2 bröder, vilket var en otroligt mysig restaurang i Nordmaling. Dessutom fantastiskt god mat! Helt magiskt 😍och lite vin på det. 
(null)
(null)
Vi hade lyckats få tag i de sista biljetterna. Dock fick vi väldigt bra platser, vi fick 5 rader ifrån scenen på golvet. Så vi såg allt väldigt bra, 
(null)
(null)

Vi skulle ha tagit tåget hem, men stannade på en schlagerfest. Den började kl 22 och skulle hålla på till klockan 03.00. Men när klockan var 01.30 ville tydligen vakterna hem, och stängde stället. Jenny var så oerhört snäll som ställde upp att köra till Ö-vik mitt i natten och hämta oss 😘❤. Men då vi blev tvugna att gå ut från lokalen tidigare än vad vi trodde. Så hade vi ingenstans att värma oss längre. 

Den natten var typ den kallaste någonsin, kändes som -25 till -30. Man kunde knappt gå några meter så frös man nästan ihjäl. Jenny ringer och säger att hon inte vet om hon kan köra längre, då alla hennes lampor på bilen börjar lysa. Riktigt kaos blev det i slutet på kvällen. Vi kom ifrån varandra till och från på kvällen, och fick slut på batteriet i våra telefoner vissa stunder på grund av kylan. Samt att man inte fick värma sig någonstans ( vi provade på två hotell) men de blev sura och sa att vi fick stå max 5 min. Eller att de skulle låsa sina dörrar. Då vi fått värma oss en längre stund. 

Men tillslut kommer vi tillbaka till Alex och Linus. Men då kommer jag på att vi glömde ta in madrass, täcke och kuddarna ifrån bilen. Så dom var lagomt kalla när man la sig. Det behövdes ju verkligen efter en lång kväll ute i kylan, eller inte. 

Men förutom det har jag haft en trevlig kväll på Melodifestivalen med trevliga vänner. Jag kommer aldrig någonsin glömma den kvällen. Helt klart ett minne för livet!