Sedan sist jag skrev så var jag & Nicolina hos min mamma en helg. Vi åkte på en utflykt till ett nytt badhus. Vi tog en biltur till Bureå. Det var ett mysigt badhus som passade för småbarn. Även om det var ett litet badhus så var det lämpligt för  oss. Nicolina älskade det badhuset. Hon tyckte deras barnavdelning var så rolig. Den var mycket bättre än något annat badhus jag varit på. Dit kommer vi åka fler gånger ❤️. 

(null)
(null)
(null)
(null)

Samma helg fick Nicolina testa på bowling. Oj vad Nicolina bar kloten och kände sig stark. Hon tyckte det var kul att bowla. Det gör man inte så ofta ❤️. Vi hade en mysig helg tillsammans. Samma helg så tävlade Johan agility i Nyköping. Som han gör det! Han tog sista SM pinnen med Chivas. Vår Chivas ska få springa sitt första SM. Både individuellt & även i lag. 🌟🥰 Nea fick sitt andra cert!

(null) (null)
(null)

Sedan har vi införskaffat en liten "eldstad" en simpel modell då man bara bor i lägenhet. Men vi har grillat lite lunch på baksidan vilket är så mysigt. Ibland har vi bara eldat för att vara ute. Det första Nicolina sa "varför ska vi inte grilla korv" typ direkt efter man ätit lunch inomhus 😂. 

(null)
(null)

Det är inte bara hemma som vi grillat. Utan det har ju även blivit lite fisketurer där vi haft med lunch. Sist så följde Ann-Mari med oss till Jomarkstjärn, det var en trevlig utflykt. Den gången fick vi även lite fisk med oss hem. 

(null)
(null)
(null)

Sedan har Nicolina börjat på Holmsunds gymnasterna. Det är lite gymnastik som hon har varje söndag, det tycker hon är så kul. Så i och med det så behöver de som har långt hår sätta upp det. Så det har gjort att man får fläta eller sätta upp Nicolinas hår lite mer nu. 

(null)
(null)

Nicolina har fått testa att åka skridskor för första gången. Hon fick åka med Johan, hon tyckte det var så kul. Även fast det var lite jobbigt. Nästa gång ska även jag åka 🙈😅. Kommer bli spännande 🙈.

(null)
(null)

Igår var det alla hjärtans dag ❤️. Jag fick en bukett blommor & Johan fick blommor av mig. Han köpte även en ask med geléhjärtan. Jag som inte gillar geléhjärtan så mycket men. Han köpte faktiskt en ask som även hade chokladhjärtan i mitten. Så det var gulligt. Vi åt en godare middag tillsammans med våra grannar och avslutade kvällen med blåbärspaj & sedan spelade vi Catan. Så sjukt roligt spel! 
När jag hämtade Nicolina idag så ville hon visa att de hade målat på isen på förskolan. Så fint ❤️. 
(null) (null)

Sedan fyller man 30 om ca 2 veckor! Sjukt 😅så nu funderar jag hur min tårta ska se ut. Marsipan, och lite rosor eventuellt.