Den här helgen har verkligen bara rusat förbi. Blev en tur till Maxi på fredagskvällen. 
Lördagen spenderade jag den med Kim & Tobbe. Jag och Kim sydde lite hemma hos henne. Jag fixade med ett tyg i rosa med ugglor på som ska vara i Nicolinas lekstuga. Ska sätta upp ett hyllplan där inne. 🥰
Senare på kvällen bjöd jag på middag. Kycklingwraps med currysås, tomat, gurka & krossade valnötter. 
Räktacos: mjuka tacobröd, friterade räkor (gärna färska eller frysta med skal) mangosallad, limeaioli & guacamole 👌. Tycker allt blev gott! 
Sedan gick vi till Kim & Tobbe. Vi såg på Eurovision och jag tyckte ändå Italiens låt var bra. Så vi åt lite ost & salami och drack ett glas vin 🥰. 
En riktigt trevlig lördag. 

Idag på söndagen har jag inte gjort så värst mycket. Sett serier, målat. Tog faktiskt bilen och gjorde lite ärenden i stan. Bland annat så sålde jag iväg min gamla förlovning. Kändes både konstigt men skönt. Så efter mina ärenden var klara parkerade jag vid kajen. Sedan tog Chivas och jag en härlig promenad kring Bölesholmarna. Var så nära det skulle regna, men vi hade oerhört tur med vädret. 
(null)

Ikväll efter middagen så har jag fortsatt att måla på min tavla. Den kommer bli fin att ha i vardagsrummet. 
(null)

Imorgon ska jag äntligen få hämta Nicolina efter jobbet 🙏😍. Oj så mysigt! Vad jag längtar efter henne. Jag hoppas det är fint väder så vi kanske kan vara utomhus och leka lite i hennes lekstuga. Som hon verkligen älskar 😍. Längtar så mycket till semestern nu känner jag. Så skönt att det inte är länge kvar. Kan eventuellt ha lite planer i sommar men inget är spikat ännu. Bara lite förslag som kommit men det kommer bli en fantastisk semester med Nicolina oavsett vad vi hittar på.