Alltså sista arbetsveckan då det vankas semester snart 😍. Redan onsdag i morgon, skolavslutning och bara två arbetsdagar kvar innan det är semester. Så nästa vecka är det min vecka med Nicolina.  En hel vecka att bara umgås, leka och gå till lekparken så ofta vi bara vill 🥰. Så mysigt! 

I dag hämtade jag Nicolina på förskolan även fast det inte är min vecka att ha henne. Men jag är så tacksam att jag kan få hämta henne om det är så att Johan jobbar över eller har annat inbokat. Finns inget jag prioriterar mer än Nicolina. Just nu kommer mina saker i andrahand. Så länge jag får tid att spendera med min dotter är jag lycklig 😍❤️🥰. Allt annat känns så meningslöst om inte Nicolina får vara med! 
(null)

Direkt när vi kom hem ifrån förskolan gick Nicolina till sitt rum och började leka. Sedan åt vi middag och lekte en liten stund till efter maten, innan Johan kom och hämtade henne. Alltid lika tråkigt när hon åker ifrån mig. 

Eftersom Nicolina kommer till mig på måndag så ska jag försöka få lite saker gjorda innan dess. Samtligt får jag tänka på annat och tiden bara flyger iväg när man gör något. 

Men jag ser så fram emot semestern nu 🙌🏻. Jag och mamma har faktiskt bokat in en liten tripp till Lycksele över midsommar. Vi ska bo i en stuga på campingen och besöka djurparken. Bara äta gott, ha trevligt och umgås i några dagar. Vi har redan börjat planera och bestämma vem som ska laga vilken mat under tiden vi är där. Det kommer ju bli hur mysigt som helst. Sedan bara att få komma bort en liten stund ifrån vardagen. Se något annat då man knappt åkt iväg någonstans på länge. Minns inte när jag besökte djurparken senast. Kameran kommer följa med så kommer ta mycket kort och lägga ut 😍. 
(null)

Jag hann även baka tunnbröd ikväll. Så gott nu när man snart är långledig och kan äta en god frukost i lugn och ro.