I fredags efter jobbet så var jag tvungen att åka upp till stan för att fixa en ny bankdosa. Då min hade gett upp totalt! Men inte så konstigt då jag typ haft samma sedan jag typ var 18 😂. Eller om jag var lite yngre till och med.. kommer inte riktigt ihåg. 

Så parkerade och typ skyndade mig mot banken. Eftersom de stängde ju faktiskt 15.00 och inte 16.00 som jag trodde 😅. Men jag hann 🙏. Fick en helt ny bankdosa, så fick de ta min gamla. 

Så när jag kom hem från stan skulle jag kasta skräp. Men åkte till Johan och var med Nicolina så han kunde göra lite ärenden. Så oerhört mysigt 🥰😍. Så det blev en liten senare middag för mig i fredags. Men då åt jag en fisksoppa jag gjorde helt från grunden med en buljong av räkskal. Det var absolut den godaste soppan jag ätit! Den kommer jag verkligen göra fler gånger 😍. 
(null)
(null)

Jag ska skapa ett "matinstagram" inom kort. Där jag kommer dela mina recept som jag gör. 

I lördags slängde jag skräp, och var med mamma inprincip hela dagen ❤️. Det var en mysig dag och jag fick köpa lite behövliga saker till lägenheten! 

I kväll har jag äntligen skissat upp blommorna som ska bli en fondvägg i köket 🙈😍. Så sjukt kul det var att skissa och måla. Det kommer ta lång tid att färglägga men så oerhört kul att göra detta projekt i köket 🥰. Ska hitta nya passande svarta tavellister för mina kokböcker och sedan upp med ett vinställ. Kanske en väggtext också.. men väntar beroende hur målningen blir. 

Imorgon är det äntligen måndag och hämta Nicolina på förskolan efter jobbet! 😍😍😍. Som jag längtar!