Ytterligare en månad har passerat. Känns inte som man gjort så mycket mer än jobbat och spenderat tid med Nicolina. 

Den senaste månaden har det varit en intensiv period med potträningen. Det har absolut gått framåt. Min lilla älskling som snart är 3 år börjar bli en stor flicka. De första dagarna höll hon sig hela natten från att kissa i blöjan. Men det kommer dröja lite längre tid innan hon är helt blöjfri. Men det går åt rätt håll. Det har blivit massa glassar som belöning. Så nu känns det som om man spenderar mest tid i köket & på toan. 

(null)
(null)
(null)

Nu är det en arbetsvecka sedan är det sportlov. Så härligt 😍. Jag längtar tills det är fredag. Har inget planerat än, men funderar på att boka in ett besök till frissan för Nicolina. Kanske till mig också för att färga håret. 

(null)
(null)

Det har blivit en och annan tur till några lekparker i närheten. Längtar tills all snö är borta så blir det mycket roligare att gunga och åka rutschkana 😍. 

Nästa vecka fyller man 29 så då ska mamma och kanske mina syskon komma förbi och uppvakta mig. Så har bakat lite inför det. Nu ska jag fundera vilken tårta jag ska baka inför min födelsedag 🎈 🎂 . Det blir trevligt ❤️.