I går var det våffeldagen, självklart var vi tvungna att göra våfflor 😍. Men innan det så var vi på Loboohallen för att köra en timmes intensiv agilityträning. Johan ville träna balansen, A-hindret och lite slalom. 

(null)

Så fort vi är på hallen blir hundarna helt galna. De ylar och skäller så fort man stoppar in de i burarna och låter de få vänta. Både Chivas & Nea vill aldrig sluta då de tycker det är så fantastiskt roligt! 

(null)

(null)

Som sagt så är det agilitytävling nu i helgen. Jag hoppas att Johan får möjlighet att köra något eller alla lopp själva, nu när han är så taggad. För man vet aldrig om vi måste åka in till sjukhuset om lillen vill ut 🙈.  
(null)

För vissa stunder känner man värkar vilket gör ont naturligtvis. Men känns skönt när hon är hos oss 😁🙏🏻. Har inte så mycket ork på dagarna, blir en och annnan powernap med hundarna på soffan efter de har fått busa ute. 

(null)

Längtar tills man kan ta långa promenader igen 🙏🏻. Både jag och hundarna tror jag ser fram emot det 🤩. Nu när vädret börjar bli så underbart. 

I morse vaknade vi utav att Nea gnällde. Jag tänkte att hon var nödig, eller inte orkade hoppa upp i sängen själv. Sen hör jag Johan säga att ser du. Nea är i spjälsängen 😂. Hon hade hoppat dit för det säkert såg mysigt ut men sedan tog hon sig inte därifrån själv. Så vi lyfte henne därifrån 😂😂. Knasig hund alltså. Men hon lär ju inte göra om det.