Vilken helg det varit, det har känts som både kort och lång. Jag har hunnit med sjukt mycket saker, så ikväll när jag lägger mig lär jag somna fort. 

I fredags efter jobbet gav jag chivas sin måltid, packade äpplen och lite andra småsaker inför vår långpromenad. Först blev det ett snabbt besök in på bolaget. Tycker det är trevligt med lite nya vinflaskor, så smart att man kan köpa miniflaskor. Är super när man är själv och då känns det så onödigt att köpa stora. Ibland köper man någon favorit i större format och delar med familj eller vänner. Så nu klarar man sig ett tag till 😋🍷. Tror det kan ha blivit 14 flaskor. Tur de räcker flera månader 🙈 😍. 
(null)

Sedan åkte vi snabbt mot Nydala och parkerade bilen och började traska runt hela sjön. Det tog ca 1,5 timme i rask takt. Så otroligt fin kväll vi hade. Men väl hemma igen var jag så sjukt hungrig, så min Oxfilépasta satt rätt bra. Med ett glas Mauro 🍷👌. Sedan somnade både jag och Chivas rätt snabbt. 
(null)
(null)

Lördagen städade jag inprincip hela dagen, med några korta pauser. Så hela lägenheten blev ren och fräcsh. Senare på eftermiddagen tog jag och Chivas en promenad på ca 5-6 km. Rätt skönt att få en paus och få motionera 😍. Sedan fortsatte jag med städningen tills det var dags att laga middagen. Jag gjorde ett recept mamma gett mig. En otroligt god varmrökt laxpaj. Så åt den med en enkel sallad tillsammans med ett glas vitt. 
(null)
(null)

Idag var både Chivas och jag rätt seg när vi vaknade. Efter lunchen gick vi ut på en härlig långpromenad. Först blev det runt Lövöudden, och på vägen hem gick vi runt Åsen. Så det blev ca 1 mil idag. Så i helgen har vi gått ca 3 mil, känns i kroppen. Men det känns så sjukt härligt i kroppen efteråt 🤩 🙌🏻. 
(null)

Jag passade även på att åka förbi icamaxi ikväll. Så nu kan jag göra en massa goda middagar när Nicolina kommer imorgon. Helst maträtter med sås 😅. Jag tycker det är rätt så skönt att ha påfyllt innan man hämtar henne på förskolan. Framförallt så känns det som man sparar tid, att slippa åka till affären för minsta lilla. Så nu ska jag bara klura ut veckans matsedel, jag 

När jag städade så hittade jag mitt presentkort från MIO jag lagt i ett skåp. Så ikväll beställde jag hem två pack med mörkblåa sammetsgardiner, en mörkblå filt & passande kuddfodral. Kommer bli så fint 🤩. 
(null)
MIO har erbjudande att man får 300kr rabatt om man handlar för 600kr. Så passade jag på, dessutom när jag visste att jag hade ett presentkort från MIO. Så tror jag får betala 244 inklusive frakt 📦 😍.