I veckan har BVC dragit igång igen, där vi föräldrar får träffas en gång i veckan. Så trevligt 😍. Vår lilla Nicolina har vuxit så mycket under sommaren. I tisdags var hon 64,5 cm lång och vägde 6040g. 

(null)
(null)
(null)

Den här gången var även Johan med på BVC då det var dags för ett "pappa" samtal om hur han mår och lite om hur vi har det. Efter 15 tiden åkte vi hemåt eftersom vi skulle vara på kyrkan kring 16 tiden för att planera inför dopet. Skönt att det är klart 🤗

 Jag har beställt, och inhandlat lite nya saker inför dopet 😍. Känns så oerhört roligt att göra doptårtorna själv.  Nu saknas det väl egentligen bara någon ny blus att ha på sig. För Nicolina kommer att ha en sån fin dopklänning på sig under ceremonin 😍🥰. 
(null)

I dag har Johan, jag och Nicolina varit på Ersbodabadet då det var dags för babysim.
Vilket Nicolina verkligen tyckte om. Hon var så glad och lycklig 🥰. Känns så bra att vi har 9 tillfällen kvar att bada tillsammans när man såg hur glad hon blev. Dock lär vi åka ensamma nästa gång. Sedan har jag äntligen fått min barnmatsbok som jag vann på tradera. Så fort hon är 6 månader kan jag testa lite olika recept 🙈😁. 

(null)


Till helgen ska Johan & Chivas tävla agility i Piteå 🙈. Så nervöst, jag kan endast följa tävlingen live då jag ska vara hemma med Nea. Är andra tävligen som jag inte är med och ser på, känns så konstigt att inte åka med. Men får heja på hemmaplan och följa via telefonen. 

Förra agilitytävlingen i Kalix så fick Johan & Chivas en 3e placering med CERT i hoppklass🏆😍. Andra certet i hopp, behövs ett till för att han ska bli hoppchampion 🙈. Mina killar är så duktiga på agilityplanen tillsammans ❤️. 

(null)