(null)

Vilket fantastiskt år 2019 varit! Det har bjudit på så sjukt mycket kärlek & glädje under året som gått ❤️. 

I början utav året var jag höggravid innan Nicolina föddes ❤️🥰. Så otroligt mycket kärlek hon ger och man ger tillbaka. Helt klart det bästa som hänt oss under detta år ❤️. Vilken glädjespridare hon är, har alltid inprincip varit glad sen första dagen hon föddes. Världens snällaste Nicolina har vi fått ❤️. Det var riktigt tungt att gå över tiden med nästan 3 veckor men så värt det ! 
Man har nästan glömt hur stor man var i slutet nu när man blickar tillbaka på bilder. Både en mysig och jobbig period 🥰. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När Nicolina var omkring 4 månader så hade vi varit på ca 10 agilitytävlingar, en flygresa till Stockholm och hunnit med att åka tunnelbana & buss. Under den första tiden kändes det som om vi sov borta mer än vad vi var hemma. Men det är inget vi ångrat, hon har fått uppleva och sett en massa saker under sitt första halvår ❤️🥰. 
(null)

Mitt under en agilitytävling i Piteå sent på kvällen börjar Nea valpa hemma. Kim & hennes mamma kom över och hjälpte till med själva valpningen då jag var ensam med Nicolina. Eftersom Johan var i Piteå med Chivas och sin pappa för de hade agilitytävling under den helgen. Men Johan valde att åka hemåt för att hjälpa mig att ta hand om valparna då vi också hade Nicolina att ta hand om. Så de packade ihop allt och åkte hem senare på kvällen. Det är också en kväll jag aldrig kommer glömma 😅. Men det föddes fyra valpar den 24/8-2019 men det var tre som överlevde, två tikar och en hane.  
En av tikarna Sheltierun Hillswick "Lexie" behöll vi själva och hoppas hon kan ställas ut framöver 🙏🏻😍. Annars blir även hon framgångsrik med agility som våra andra två hundar 🌟🥰. 
(null)
(null)

Under själva processen efter parningen började vi diskutera om vi skulle ansöka om kennelnamn eller inte. Det slutade med att vi ansökte och det blev godkänt i mitten av November i år. Då blev kennelnamnet Sheltierun. Eftersom vi har "sheltie" Shetland sheepdog, och vi håller på med agility mestadels. Därav kom vi fram till namnet sheltierun. 

Innan Nea parades så fick hon tävla en sista gång i Umeå där hon plockade en pinne 👏🌟. Så grymma de var och snabbt gick det. Men sedan har hon bara fått följa med eller varit hemma på grund av att hon haft valpar. Så hon har tyckt vi varit tråkiga som bara tävlat med Chivas 😅. Men oj vad de har presterat under året 👏👏👏 en stor eloge till team Chivas 🌟😍. 5/8 SM pinnar, 3 hoppcert = 1 hoppchampion & 1 agilitycert! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)
(null)

(null)

Helt klart ett fantastiskt tävlingsår för Johan & Chivas ❤️. 

Ser fram emot nästa år med Nicolina som fyller 1 år i April 🌟❤️😍. Våra tre hundar nu och alla kommande tävlingar dels agilitytävlingar men även utställning med Lexie som vi sparade ifrån kullen. 

(null)
(null)