Nicolina har de senaste veckorna vaknat flera gånger per natt. Antingen för att äta, eller tappat sin napp. Men annars är hon så snäll ❤️ så otroligt fin flicka vi fått. 

Sedan sist jag skrev har vi haft lite tävlingsuppehåll. Var tänkt att Johan skulle tävla i Piteå & på vår egen hemmatävling här i Holmsund/ Umeå. Men på grund utav den där hemska sjukdomen som spred sig som en löpeld i Norge. Så vi valde att avstå ifrån tävlingar. Ingen visste hur eller  varför den hemska sjukdomen spreds. Hundar insjuknade och fick blodiga diarréer eller kräktes. Sedan gick rykten att det kan spridas på så många olika sätt, självklart blir man rädd! Vi känner att INGEN tävling är så pass viktig, vi vill inte chansa & riskera att vi förlorar våra älskade familjemedlemmar på grund utav att vi tävlade. Samt vill man inte dra hem något till valparna som ännu inte är vaccinerade eller har något skydd mot detta. 

Men det kommer bli tävlingar i slutet utav året. Är en i slutet av oktober, sedan november & december som vi säkert kommer tävla på. Sedan är det mycket träning som gäller. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Alltså dessa tre 😍 de växer så de knakar. De har hunnit bli 4 veckor. Ska bli så spännande att se hur de utvecklas nu när de växer på sig. Så får vi se ifall vi sparar en eller inte, det återstår att se. 

(null)

Nicolina har hunnit bli 5 månader, helt sjukt att hon blir sex månader snart, den 12e oktober  😱😍❤️. Hon har fått smaka lite mat som broccolipuré, morotspuré, banan & potatis. Mer kommer det absolut att bli 💞🙏🏻. Hon är så nyfiken och vill smaka, vill gärna ta skeden med båda händerna när hon ska få smaka något. Även om allt inte är så gott så smakar hon varje gång jag ger henne något. Känns bra att ha 3 olika kokböcker hur man kan göra egen barnmat.

(null)
(null)

Här hade Nicolina precis ätit lite banan ❤️.

Tiden verkligen flyger iväg. Snart är man väl på jobbet igen, så tiden jag har kvar här hemma med Nicolina ska jag ta vara på. Njuta de sista två månaderna ❤️❤️❤️. 

1 kommentarer

Lisa

23 Sep 2019 16:54

Underbara bilder på sötnosarna :)

Svar: Tack så mycket :)
Emelie

Kommentera

Publiceras ej